Om nytårsaftener

Ting i mit hus

Kongen: Lampen står stille.

Jeg: Ja, det gør den.

Kongen: Mig ikke bange for lampen.

Jeg: Nej, du er ikke bange for lampen.

Kongen: Nej, for den har ikke skarpe tænder!

Ufarlig lampe

Og det har han jo sådan set ret i. I mit hus har jeg altså en ufarlig lampe, og så har jeg også noget mystisk, brugt legetøj. Mystisk, fordi, at det stod udenfor hoveddøren, en dag vi kom hjem. Uden besked eller noget. Den glade giver har ikke meldt sig. Sådan var det også i sommers. Der var det bare en pose fine blommer der stod der, som vi endte med at smide ud, fordi jeg ikke kan spise noget, jeg ikke aner, hvor kommer fra. Igen, anonym giver. Ved I hvem vedkommende er, så sig frem! Fortæl også gerne, at jeg godt kunne bruge to styks V9 batterier til Kongens legetøjsstøvsuger. Jeg får alligevel aldrig taget mig sammen til at købe dem selv.

Mystisk legetøj

 

 

2

 • …kunne man forestille sig at kongens støvsuger i virkeligheden er rarest uden batterier (læs: lyd!)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Oh yes, det kunne man godt. Så måske er det egentlig fint, at min hukommelse er elendig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om nytårsaftener