På gensyn, Jylland

Min lille grønskolling

Kongen fik et brev i dag. Eller, det var nu til mig, men handlede om ham. Om børnehavestart. Helt præcist 1. august – i det her år! Af en eller anden grund gav det mig en kæmpe klump i halsen og øjnene blev unødvendigt meget fugtige. Han er jo bare en lille grønskolling med lige så røde kinder og samme friskfyr-attitude som Nutty fra TV (ham der nissen, der tosser rundt i en bil). På papiret ER han heller ikke særlig gammel, og vil 1. august kun være 2,7 år. Og han er jo en dreng, og de skulle efter sigende ikke være de kvikkeste. Udviklingsmæssigt. Men ok, børnehave it is. Så længe det bare ikke er skole. Det klarer jeg aldrig.

2

 • Tillykke. Eller noget. Det er et stort skridt, især for moren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak. Ja, det føles virkelig som et stort skridt! Manden synes jeg er skør…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På gensyn, Jylland