"Vesterhav, kom nu og blæs mig i gang!"

En dum ko

Hold fast, hvor jeg nyder livet i det jydske – Kongen der storgriner, spiser pålægschokolademadder og bader bedstefarfingrene frem, Krabaten der smiler ved Kongens stemme og knus og godmodigt modtager skældud fra Kongen:”Ik’ kras!”. Og Manden, der driller kærligt og har det der blik i øjnene.

Så sad trekløveret (Krabaten, Manden og jeg) og så et program om kærlighed og så tonede Laust Sonne frem på skærmen og sendte mig 8 år tilbage i tiden, hvor jeg boede i bofællesskab. Kom hjem en sen nattetime, lettere beruset, så Laust Sonne ligge i en seng, grinte hysteris, hvorefter han kaldte mig “dumme ko”, jeg grinte lidt mere og trissede i seng. Det var altså sært.

2

 • Årh jeg vil også have ferie! Lyder hyggeligt. Vil du bytte med en omgang influenza?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Nix, det vil jeg godt nok ikke – men rigtig god bedring til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Vesterhav, kom nu og blæs mig i gang!"