Der er gaver i provinsen!

To mod én

Finally middagslur. For Kongens vedkommende. Krabaten spiser og fester, og er ikke med på, at der skal synkroniseres drenge NU. Kongen er sløj og har en sygedag, og gemalen skulle have tilbragt den med ham. Når Kongen er for skidt til vuggestue, er det nemlig aldrig som i “ligger pacificeret på sofaen” men mere “render klatøjet rundt med normal energi”. Gemalens chef var ikke enig. Har derfor haft en formiddag i 5.+ gear, og mindst manglet 4 hænder og et par intakte mavemuskler.

Ved nu, at min arm lammes af krampagtigt greb om Krabaten og samtidig benzintanksleg. Og at jeg er i stand til at amme løbende. Ved også, at jeg elsker “De Små Synger” og pegebøger med maskiner. Så sidder man nemlig – et plus, i forhold til lammet arm og Krabat. Ved især, at det er tåbeligt at tage børn med ud i psykopatglat føre. Men vi nåede da ned forbi to huse og tilbage igen – ikke nedpakningstiden værd! Og så er det bare dumt at have en skammel i sit hus.

Min redning!

 

 

 

4

 • Tænk, når sygedage bliver ligge-i-sofaen-og-se-fjernsyn-og-spise-slik-dage. De kommer. Jeg kan selv huske det fra min barndom. Hell, jeg gør det stadig. Altså de få sygedage, som ikke erobres af syge børn på amf.. God bedring til Kongen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak 🙂 Og ja, det bliver SÅ fedt, når man ganske lovligt, og for barnets bedste (klart, klart…) skal ligge ned hele dagen og ikke bevæge andet end hånden hen til slikskålen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring til Kongen. Og god synkronisering til dig. Det er rockerhårdt at være alene hjemme med bebs og tumling, når der er dømt amning og leg på samme tid. Man kommer til at opdage muskler i skulderen, man ikke anede, man havde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak – han er heldigvis (endnu mere) frisk igen. Rockerhårdt, er lige hvad det er!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er gaver i provinsen!