Ren lykke

Lola er Gud

At have to børn er det sindssygeste jeg nogensinde har prøvet. På flere måder. Tænk, at have det overordnede ansvar for to små liv. To små planter, som skal vandes og gødes, som ikke må tørre ud og som skal beskæres korrekt. Og hvordan ved man så lige, om det man gør er rigtigt? Om man sliber “diamanterne” rigtigt? Imødekommer to små personligheder, gør dem livsduelige og sørger for, at de kan elskes af andre end deres forældre? Sandheden er, at man ikke ved en skid. Man kan gætte, følge den berømte mavefornemmelse og gøre sit bedste, men facts er der ingen af. Man må vente og se.

Her kommer Lola Jensen ind i billedet. Hun er Gud. Det er jeg helt sikker på! Min Lola bibel giver svar på alting og den er altid klar til at hjælpe – når som helst og hvor som helst. Da Kongen kæmpede som en gal for at undgå tandbørstningen, slog jeg op i biblen og BANG! Problemet var løst. Et par dage, i hvert fald. Pt. er jeg ved at læse kapitlet om børn fra 2-6 år, i håbet om at finde nøglen til, hvordan grænsesøgende to-årig skal takles. Lolas hemmelighed er “time-outs” på værelset. Kongen elsker det. Løber selv derind, tænder keyboardet på “demo” og sidder og hygger med “Åh Susanne” og Brio. Det er sgu en smal sag at være konsekvent!

Før var jeg alti’ træt og deprimer’t, men så prøv’et jeg Lola. Nu har jeg det meg’t bed’er. Tak for hjælpen Lola.

I LOVE YOU

6

 • Efter en meget hård dag med utallige konflikter er jeg meget tæt på at købe den online LIGENU! Tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Gør det! Synes faktisk den er rigtig god at finde inspiration i. Og den er særligt god at læse i på konfliktfyldte dage, hvor man er ved at miste pusten. Hurra, for Lola!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har en 2 årig som også i den grad prøver grænser af. Har bogen stående men har aldrig fået læst i den. Tror da nok lige den skal ned af hylden og i gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Nu ved du hvad du skal lave 1. januar! Læse Lolas guldkorn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke læst bogen, eller noget af Lola for den sags skyld. Så nu kjeg eger jeg fingre af noget jeg reelt ikke ved en fløjtende fis om.

  Men de gange jeg har oplevet hende give råd i fjerneren, ja da bliver jeg sgu lidt irriteret på hende! De råd hun nogle gange kommer med virker på mig urealistiske i forhold til at få et familieliv til at fungere med to børn, job, ulvetime og virkelighed.

  Men skønt at hendes råd virker for jer 🙂 Og vi bruger også timeout hjemme hos os. Det er bare på trappen, da vi ikke vil gøre værelset til en fest eller en straf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg skal indrømme, at jeg stort set aldrig har set hende på TV. Har kun læst bogen og set et foredrag. Men du har fuldstændig ret, hvad angår, at hun af og til giver råd, som ikke kan lade sig gøre i praksis. I hvert fald ikke hver gang. Det sagde hun også til pågældende foredrag – at hun i bogen beskriver, hvad man ideelt set skal gøre, men at hun godt ved, at virkeligheden nogle gange gør, at man handler anderledes.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ren lykke