Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

8 kommentarer

 1. Kirstine

  Amen stort tillykke med den den store dreng! Så varer det ikke længe før han er teenanger 😀 Lyder som om i har haft nogle fantastiske fødselsdagsdage, med god opførsel og hygge. Nu er han jo også blevet et helt år ældre, så mon ikke han nok skal sætte jer noget mere på plads i det kommende år. Hihi. I hvert fald så er det sgu i orden at sige til sig selv, “hey vi har det jo meget godt” også selvom man i en stresset og til tider ikke så sjov hverdag oplever de “kedeligste” og mest almindelige ting med sine unger, som nok skal finde på at drive en til vanvid. Skønne er de nu de unger! Enjooooy for nu varer det ikke længe før krabaten er ligeså stor også går det stært 🙂 God første advent til dig og familien danmark.

  • familiendanmark

   Tusind tak. Inden længe kommer han og beder om at få et kørekort, shit! Også rigtig god første advent til dig! 🙂

 2. Tillykke med ham 🙂 Det lyder som en skøn fødselsdag 🙂

  Og ja, glem alt om Jante, der er alligevel ikke nogen der kan lide ham. Jeg kan ihvertfald ikke.

  • familiendanmark

   Jante er glemt – og jeg håber ikke han dukker op igen!

 3. Tillykke med ham 🙂 lyder som om det var en herlig fødselsdag – sukker må der til 😉

  • familiendanmark

   Mange tak. Riiigeligt sukker 🙂

 4. Forsinket tillykke…Det er fantastisk…især det med al tøj er varmt, og derfor skal det hele også af på én gang (logisk!)…og kan kun sige at I skal glæde jer. Der er 22 mdr. imellem vores 2, og nu hvor yngste er rundet 2 er det et fantastisk sammenhold de har. De finder hinanden i leg og hjælpes ad. Det er smukt – og mange “vi har gjort det godt” moments! Mange!

  • familiendanmark

   Tusind tak. Glæder mig helt vildt til de får noget sammen. Den 2-årige vil rigtig gerne yngstemanden, men er stadig så lille, at han “glemmer” hvor forsigtig man skal være. Bliver skønt når den yngste er mere robust 🙂

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk