Jeg ved hvem I er!

Der er gaver i provinsen!

Her i huset bruger vi både pakke- og adventskalender. Som ekstremt højgravid tog jeg direkte i helvede (Rosengårdcenteret) og fandt 24 ting til Kongen. 24, stort set, ubrugelige ting, som sjovt nok alle bærer et “minus 0-3 år”. Kongen er to. Men sådan er det med de billige ting – de er små og går let i stykker. Og så er de ikke – normalt – til to-årige. Kongen er ligeglad med aldersbegrænsningen og er ellevild med de daglige gaver. Særligt det med at pakke dem op. Gemalen undrer sig dagligt og forstår ikke tanken bag gaverne. F.eks “posen”, der griner højlydt når man trykker den på maven, fjederen, der kan gå ned ad de trapper vi ikke har og de tre bøtter sæbeboblevand.

Ligesom gemalen ikke forstår mit valg af pakkekalendergaver, forstår han heller ikke de adventsgaver jeg har købt til ham. Havde han været barn, tror jeg faktisk han ville have grædt – så skuffet så han ud første advent, da han pakkede et par handsker ud. “Hjemløse-style” med manglende fingerspidser. Praktiske og varme. Bedre blev det desværre ikke i dag. Et stort og lækkert halstørklæde. Er ikke sikker på, han er med på adventsgaver næste år. Har selv fået Niceville (som jeg godt nok selv fandt et par dage før, i bunden af skabet…) og en Liebe kop, som han i ren panik stormede ud og købte i dag.

Men helt ærligt, når man har en lille mandemor gemt i maven, må man vel godt være lidt praktisk?! Han skal jo ikke gå og fryse! Og jeg sagde også undskyld bagefter.

4

 • Ej men, det er da GODE gaver – haha! Det synes jeg ihvertfald, men jeg er jo selvfølgelig heller ikke en mand og der er åbenbart forskel på hvordan ‘gode gaver’ defineres… :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Lige præcis – tror ikke helt manden kunne følge min tankegang, i hvert fald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh mand – du får i det mindste nogle gaver 😉
  PS. Jeg elsker Rosengårdscenteret…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ved hvem I er!