Hybris og Nemesis

Børnesikret julepynt?!

Den julepynt, den julepynt. Det er ikke noget der er meget af i år, og det er, som tidligere nævnt, begrænset til bløde og kastevenlige ting. Altså lige bortset fra det lille porcelænshus, sirligt malet af min nu afdøde oldemor. Som ren forsøgsordning havde jeg satset og sat huset frem i børnehøjde, ud fra den tanke, at hvis det nu gik galt, ville det være ok. Ikke at jeg mener det er ok at smadre julepynt, men skal det være, så lad det i det mindste være noget der er grimt.

Kongen kunne heller ikke lide porcelænshuset. Sådan tolker jeg det, at han tog det op, kiggede undrende på det og “satte” det så hårdt ned i vindueskarmen, at det krakelerede. Det skal tilføjes, at han efterfølgende var ret flov, stod med store mørke øjne og sagde: “ikke godt”. Og nej, det var ikke godt, men fordi jeg fik lidt ondt af ham, havde jeg sådan en lyst til at tilføje: “…men det går nok. Så længe det bare er hjemmemalet porcelæn!…”.

Kongen er bare ikke dus med julepynt. Senere lød der knaselyde fra spisebordet. Her stod Kongen på en stol, havde nuppet en miniglaskugle fra juledekorationen og proppet den i munden. Jeg panikkede i fuld fart hen til ham, forsøgte at krænge munden op og samtidig forklare, at det der sådan set var farligt og at han bare havde at spytte NU!

Har nu gået en “sikkerhedsrunde” i huset, og kan konstatere, at her ikke er fare på færde længere. Kan man købe børnesikret julepynt? Og i så fald – HVOR!?

Panik!

 

2

 • Plastik glaskugler kan købes i Søstrene Grenes. De er ikke som ‘den ægte vare’ men ok, hvis man lige smører lidt leverpostej på brillerne. De fåes i grøn, lilla, sølv og rød. Et rør med 6-7 stk. koster 10 kr. så det er en ok investering… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Takker for tippet og drøner af sted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hybris og Nemesis