"Mor-sms'er"

Panik-indlæg

Krabaten kommer tilsyneladende ikke frivilligt. Fatter ikke, at han ikke kom i søndags, som han skulle. Jeg, der ellers er så punktlig selv. Har netop puttet Kongen og tillader nu kroppen at gå all in på angst. Det skal tilføjes, at jeg kun fik lov til at putte ham, fordi farmand er ved lægevagten. Jow, det er en ok start på en snarlig familieforøgelse – I MORGEN!?!

Brugte timer på forundersøgelse på sygehuset i dag, og fik endnu engang bekræftet, at jeg er en kylling. En kæmpe en, endda. Blev faktisk lidt flov over mig selv, da sygeplejersken var nødt til at smøre tryllecreme på inden en blodprøve, og da jeg rystende sad med et andet “kejsersnit-par” og hørte om morgendagens forløb. De var så glade og forventningsfulde, og det eneste jeg gjorde var at ryste, forsøge at styre min bævende stemme og ellers stirre stift på en plet på gulvet (for ikke at komme til at hyle, at forstås..).

Kl. 11. går det løs i morgen. Kunsten for mig bliver, at opføre mig som “et voksent menneske”. Som voksen, kan man det der med at “tage sig sammen”. Så er man også i stand til at tænke på, at det sådan set er en glædelig begivenhed. At man rent faktisk er kommet for at blive mor, og at det er barnet det handler om. Barnets bedste. Derfor ved jeg, at jeg ikke er rigtigt voksen endnu. For det kan jeg ikke. Det eneste jeg har lyst til er at råbe, som jeg engang så en gøre i “De Unge Mødre”: JEG VIIIIIIL IKKEEEEEE ALLIIIIGEEEEVEEEL!

Ps: Heldigvis har jeg prøvet det før, og derfor ved jeg, at det nok skal ende lykkeligt. Det gjorde det sidst, i det øjeblik der blev slået knude på syningen. Ikke et sekund før. Men SÅ kom glæden, sommerfuglene, lykken og trangen til chokolade igen!

Hvordan turde jeg overhovedet det her?!

 

12

 • Birgitte

  Jeg fik kejsersnit med nr. 2, men tør sgu ikke få en tato!!! Du skal nok klare den 😉 du ligger trods alt ned, hvis du skulle besvime, hehe.
  Sender gode tanker 🙂
  Ps. Fik tilmeldt mig Bloglovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg aner virkelig heller ikke, hvordan jeg turde at få en tatovering…jeg har endda to 🙂 Men kejsersnit, det tør jeg simpelthen ikke! Du får forhåbentlig ret…at jeg nok skal klare det. Tak for “tilmeldingen” – jeg har tilmeldt mig din via Bloglovin også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser fingre og alt muligt andet for dig i morgen 😉 Og glæder mig til at høre om forløbet og se det “lille” vidunder her på bloggen.
  Nyder i den grad dine indlæg, griner, græder og frygtes med 😉
  De kærligste hilsener herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak for de fine ord – og for de krydsede fingre! Jeg er tilbage på bloggen, så snart det er muligt 🙂 Kh herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pøj pøj med i dag! Glæder mig til at høre om din oplevelse med kejsersnit og bebs her anden gang og ikke mindst til at se det skønne resultat!! 🙂 /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak – glæder mig også til at fortælle lidt senere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Sender gode tanker herfra, er sikker på det kommer til at gå godt! You go girl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også fået to kejsersnit. Et akut og nr. to planlagt. Håber alt gik godt, jeg må da vist hellere følge med herinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det er gået rigtig godt – og synes helt sikkert du skal følge med her. Velkommen til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Venter med spænding på nyt om den lille :-))
  OG hey så vil jeg da lige være den første til at lykønske dig og din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak – vi er bare så glade og lettede! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Mor-sms'er"