Hverdagens lyde

I fængsel

Jeg er i fængsel. I et parcelhus, vel at mærke. Med få dage til termin, tør jeg praktisk taget ikke forlade min bopæl. Da jeg forleden var på café med en veninde, var det med hjertebanken jeg gik gennem gågaden og en konstant film kørende for mit indre: Vandet går, det siger plop, og der ligger en baby og skriger, mens folk stimler sammen om en rødmende mig.

Jeg havde svoret, at jeg ikke skulle forlade mit hus igen, før babyen kommer. Om jeg så skal sidde her den næste uge og vente. Stirre på uret, med kaffe på kanden og småkager i skålen. Til storken, selvfølgelig. Nu er det bare sådan, at jeg har en tid hos jordemoderen i dag – hindeløsning, ja, ja. I håbet om, at hjælpe krabaten lidt på vej. Så med hjertet i halsen og svedige hænder, vil jeg om lidt, begive mig ind mod byen.

Selvfølgelig kunne det være rart, hvis der snart skete “noget”. Som fan af min kalender, og planlægning i øvrigt, passer det bare ikke så godt i aften. Vi skal til middag hos gemalens skolekammerat – upassende sted at føde. Lørdag er heller ikke god. Vi får venner på besøg. Aaarhmen altså, hr. lillebror, hvad siger du til at dukke op i nat? F.eks. omkring kl. 00.00? Det ville passe SÅ fint ind i min kalender!

Der er jo heller ikke nogen grund til at komme tættere på Kongens fødselsdag end højst nødvendigt, vel (29/11)…

Et hyggeligt fængsel, dog

 

 

6

 • ihh hvor kan jeg genkende følelsen fra min førstefødte! Jeg forlod ikke huset i to uger, da Lærke først kom til verden 4 dage efter terminen 🙂 Held og lykke med graviditeten. Krydser fingre for at det bliver i nat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak. Uf, det må have været en laaang ventetid 🙂 Jeg har termin på søndag, og gider sådan set ikke vente mere nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå, men så sidder jeg nu her og er blevet meget spændt på at høre, om der er sket noget nyt, så Blogland snart er en baby rigere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Niks. Nul og en dyt er der sket. Ekstra scanning og lægesnak på fredag, giver mig forhåbentlig en afklaring omkring, hvornår Blogbaby kommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OK – så hepper jeg herfra min sofa på at den snart afslutter sin karriere som BZ’er 😉 Hep Hep blogbaby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak, for hepperiet! Det blev dog heller ikke i nat, æv…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagens lyde