Chai, træstamme og (næsten) 17 igen

En helt almindelig dag i provinsen….

Så er vi i gang!

Fuld fart!

“Mamma lege biler”

Rødbeder, grovmos og krydrede bøffer

Biler igen igen..og uglet hår!

….ser f.eks. ud som ovenstående. Jeg hentede Kongen tidligt, foreslog straks en cykeltur hen til den nærmeste legeplads, spurgte yderligere et par gange og fik ham tilsidst overtalt (han VILLE køre derhen, men den ligger altså i en skov, og derudover IKKE i køreafstand). Vi fik leget og rutchet, og kom også i gennem den obligatoriske snak om, hvor højt der er forsvarligt at kravle op i et klatrestativ, når man ikke er i stand til at komme ned igen (uden at lade sig falde…).

I tusmørket vendte vi tilbage til “fars hus” (hrmpf!), for at gøre maden klar. Jeg er tydeligvis ikke “madfotograf”, men det SKULLE altså lige med, at vi rent faktisk lavede en ret, som ikke kun krævede én gryde. Og som ikke indeholdt pasta, ej at forglemme. “Mama” hjalp i køkkenet, og så kan det hele godt være lidt hektisk – for det er ikke nemt at røre rundt i nogle bøffer, drikke mælk af et decilitermål og i det hele taget begrænse armbevægelserne. Men jeg var overskudsmor, og blev kun sur da han skulle vaske hænder, og blev ved med at holde hånden op mod hanen, så vandet fløj i alle retninger.

Manden kom hjem, vi fik spist og Kongen legede så fint med sine 1 mia. biler. Herefter fulgte dagens udfordring. Som sidste billede måske viser, har drengen det mest uglede hår, tangerende påklistret fuglerede, i nakken, og efter i ugevis at have været flov over, at det ser forfærdeligt ud, skulle han klippes. Som manden og jeg sagde til hinanden: “Om han vil det eller ej”. Det blev “ej”. Vi forsøgte at aflede med “Bamse og Kylling” og til sidst gjorde vi brug af et trick vi havde svoret aldrig at bruge. Vi hørte os selv sige: “Du får lidt pålægschokolade bagefter”. Hjalp ikke. “Du får en is bagefter”. Hjalp heller ikke. Tilsidst klippede jeg desperat lidt tilfældigt ind i stakken af hår. Resultat: Pjusket/skævt i den ene side og langt i den anden. Ak.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chai, træstamme og (næsten) 17 igen