Hukommelsen, den sjover!

Bare kald mig Bob

Jeg vil gerne være en mand. Bare i én dag. En tanke der slog mig til formiddag, da jeg igen begyndte at spekulere. Kender I det? Den ene tanke tager den næste, og pludselig er man kørt helt ud af en tangent, man ikke engang kan huske, hvordan startede.

“Gav jeg Kongen skiftetøj med op i vuggestuen?, hvornår var det nu min mave blev sig selv sidst?, gad vide om jeg ligner en der er gravid i 25. uge, en der drikker mange øl, eller en der faktisk lige har født?, skal jeg byde kommende barselsgæster på hjemmebag, eller erkende, at jeg er en idiot i et køkken?, hvornår fanden melder den idiot sig, der slog den stakkels fyr ihjel i KBH?, hvorfor så jeg nu ikke den adoptionsdokumentar i går, som alle snakker om?, hvorfor filan griner Michael Bjørnson så træls, når han ikke har noget at grine af og hvorfor kalde et par ænder Tage og Carsten?!, og hvorfor har jeg i det hele taget spildt min tid med at se et afsnit af “Holtewood?!”, hvornår er det min tur til at være forelsket i “mr. Grey” og er jeg bare stramtantet, siden det endnu ikke er sket?! (er på s. 201)…..KAPOW!”

Næ nej, så ville jeg gerne stå ude i garagen med en kold øl. Banke lidt med en hammer, hænge haveredskaber op og klø sig i skridtet. Stene lidt tv, uden at få stress over kaos i køkken og bunker af vasketøj og klø sig i skridtet. Være ligeglad med, at der går dage før sms’er besvares og i det hele taget bare være…ligeglad. Bekymringsfri, tage tingene som de kommer og klø sig i skridtet. Uden nogen synes det er mærkeligt.

Men så kom jeg i tanker om, at hvis jeg var en mand og min kæreste så var mig, så var det mig der skulle kommanderes med, og mig der skulle finde tålmodigheden frem og lægge øre til endeløs snak, spekulationer og tikken om chokolade. Helt ærligt. Det orker jeg ikke.

Og klø sig i skridtet…

9

 • Hahaha… Ja det er sgu tiltrækkende nogle gange. Og så alligevel ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg var en mand, så ville jeg hedde Ricco og ha’ fuldskæg og elske kvinder med former… (og altid stå op og pisse).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Arh ja, Ricco – også et pragtfuldt navn 🙂 Den der med at stå op, kunne jeg også godt være med på. Får altid så ondt i lårene når jeg forsøger (du ved, klamme offentlige toiletter…).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihi;) Hvor skriver du HERLIGT!!:) – glæder mig til at følge dig og dine fine sammensatte sætninger. Tak for din kommentar inde hos mig, så fandt jeg her ind til dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihi!;) Hvor skriver du HERLIGT!! 🙂 Tak for din besked inde hos mig, så fandt jeg her ind til dig, og glæder mig til at følge dig og dine fine sammensatte ord 😉 kh mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak – er glad for at høre, at du har lyst til at læse med! Er i øvrigt lidt (MEGET!) misundelig på de alt for lækre billeder du fylder din blog med 🙂 kh Bettina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kongmor

  Bare jeg må sparke dæk – så vil jeg også være en mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, det kunne jeg altså også godt tænke mig. Er sikker på, det er en fin måde at afreagere på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hukommelsen, den sjover!