En nissemand i haven og lys fra Ikea

Den moderne Emma Gad….

er uden tvivl den her bog:

Emma Gad anno 2012

Prinsessen i bogen råber og skriger, kaster med maden osv., men alt det kræver for at få mad, er bare et lille: “Be’ om”. Hun bliver sågar så god, at hun videregiver sin læring til et uhyre, som også lærer at sige “Be’ om”.

Bogen er pt. et kæmpe hit hos Kongen, og kan, på trods af den ret tydelige morale, varmt anbefales! I det, noget optimistiske, forsøg på at få knap 2-årig til at spise, så det ikke generer andre (ja, for vi selv er egentlig efterhånden ikke så sarte….) er der også indkøbt fint sæt fra Netto. Tanken var lidt, at når nu drengen er vanvittigt stor fan af Bamse og Kylling, så kan han ikke finde på at kaste med “dem” – men jo, det kan han!

Bamse og Kylling – kæmpe hit!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En nissemand i haven og lys fra Ikea